keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Eiliset kuvat



Karvahattu Burberry Paita H&M

Iltapala omppuja!


12 kommenttia:

  1. Kiva blogi sulla, mutta voisit vähän enemmän kuvailla mitä yleensä päivällä teet, ruokia, kavereita, uusia ostoksia, hajuvesiä, meikkejä yms. :) Ettei aina olisi vain omia kuviasi (älä ota pahalla :D) ja kannattaa käyttää hieman parempaa valaistusta kuvissa :) Mutta muuten tosi kiva blogi! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo arvostan myös negatiivisiä kommentteja,opin niistä lisää:)Joo pitää alkaa kuvailla tarkemmin tästä eteenpäin! joo tien valaistuksesta! lupaan yrittää nyt parantaa parhaani mukaan:)!

      Poista
  2. mitä suunnitelmia sulla on ylä asteen jälkeen? lukio vai amis? ja siä kangasalla vai tre? paljon sun keskiarvo oli joulutodistuksessa? :) sun blogi on tosi kiva ja ois kiva jos kirjottelisit useemmin;) ja just jotku erilaiset kuvat ois jees:) oot muuten tosi nätti ja sulle sopii tommonen vaalee iho+oranssit hiukset!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos:)Oon aatellu mennä Tampereelle Tammerkosken lukioon siihen uuteen mikä tulee Sampolan tiloihin:) Tai sinne ainaki ensimmäisenä haen ja Kaleva ja klasu olis kans kivoja=)Joo pitää varata kirjoittelulle enemmän aikaa !:>

      Poista
  3. ihailen tota sun karvamyssyä:)!mistä se mahtaa olla?paljonko veikkaisit hinnaksi nykyään ja sun blogia on tosi kiva lukea ja toivoisin jonkinlaista muutakin ohjelmointia tänne kuin vain omia kuviasi esim.meikkipostaus ja videopostaus ja si jos jtn kuvia mis oot menos bileisiin,kouluun,lenkille..jne:)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kiitos se on tosi kiva mustaki:) Mä en yhtään osaa sanoo sain sen kummitädiltäni joskus pari vuotta sitten ,pitää kysellä silti sitten, kun se tulee Kreikasta:)Joo tein tossa oikeestaan eilen videopostauksen,mutta arvaa suostuuko se tuleen tänne.. no ei ! Mutta kokeilen illalla taas jos se tulis tänne kerrankin:)

      Poista
  4. onks sun kaveritkin menossa treelle kouluu?:) ja meikkipostautas tai videoo kehii vaa! tää on tosi pirtee blogi ja kiva lukee ku oot iloinen ja tosi kaunis!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. joo on aika monikin :)joo video tulee heti kun kone & blogger vörkkii!ja kiitosta:))!

      Poista
  5. ookko nyt ihan varma noista sun aikeistas mennä lukioon ? tätä sun blogias on helvetin hankala lukee ku et osaa kirjottaa ! kannattais vähä harkita tota mihi menee jatkoo, meinaa jos ei osaa lauseita muodostaa nii on aika heikoilla.

    Ja sitten itse blogii, lukijoita harvemmin kiinnostaa kuinka monet stringit sulla on, ellet sitten laita kuvia missä ne on sulla päällä. Ja luulis ny et tollasella lellityllä porvaripennulla on varaa vähä parempaa kameraa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kuule anonyymi on ihan satavarma et meen lukioon:)Luulis,että 8.1 ka menis lukioon(: Ja koitan parantaa kirjoitus taitoani koko ajan! Kaikki eivät ole täydellisiä! Ja ei varmaa ehkä kiinnostakkaan,mutta ne ei tuu vinkuu siltikää tänne. Ja mulla on kyllä kameroita kakskin lisää,mutta toinen rikki & toisessa ei ole akkua.Olen menossa ostaan kyllä uutta btw! Ja lellitty porvaripentu? se on mielipide ja jos toi on sun en voi sille mitään ja ei mua hirveesti nyt täs tilanteessa kiinnosta!

      Poista
  6. lataa youtuben kaut se videopostaus? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. juu hei hyvä idea! mut se on entinen on nii vanha nii en sitä ala enää laittelee pitää tehä uus täl viikol:)

      Poista