torstai 5. tammikuuta 2012

Huomista odotellessa

Olin taas Millan kanssa tänään oltii päivällä Tampereella vaate ostoksilla Ginassa & hm:ssä.
Ostin topin ja 3/4 hihasen ja vyön Ginasta.H & M ostin hupparin,puuterin ja huiskun.
Illemmalla ajeltiin mä, milla & camilla:) laitonta...;D Ajelukin oli paljon rattosampaa kun on kunno subbari ja vahvari rontis!
Mut oli tosi kivaa tyttöjen kaa:) huomenna viihteelle!Mitäköhän siitäkin taas tulee.. no sen saa huomenna nähdä!
Huppari H & M  Kollarit Intersport
Vitsi ku harmittaa kun Ginassa tai h& m ei ollu pinkkejä farkkuja ku oisin nii halunnu ne! Tai jos oli ei ollu kokoja mutta sitten kun alet loppuu nii iha varmana löytyy niitä sit ja kokojakin toivottavasti:) Iskälle tuli tänää labradorin noutajan koiran pentu, kuulemma tosi söpö ja kiltti, suunniteltii jos mentäis millan kaa kattoon sitä joku päivä ja samalla vois käydä siinä Ideaparkissa metsästämässä pinkkeja farkkuja:D Mut tämä tyttö menee nukkuu että huomenna jaksaa herätä! Ja pikku hiljaa vois alkaa tätä koulu unirytmiä alkaa saamaan kii ku maanantaina pitäis tosiaan sinnekki raahautua.Ja ei tästä tuu mitään kun herään siihe aikaa ku koulu loppuu...:) Mut tos vie tämmöne koti asu millä päällä taidan mennä nukkuun kun en jaksa alkaa penkoo millan kaappeja:) öitä♥

5 kommenttia:

  1. stocka ylhääl onnn pinkkei farkkuui;)

    VastaaPoista
  2. joo kiitti vinkistä camilla;) täytyy käydä kattomassa!

    VastaaPoista
  3. oon alkanu seuraan sun blogia ja tykkään kyl tosi paljon täst ja sun asenteest!:) oot kyl tosi nätti minkä ikäne oot? :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos tosi paljon:)Hyvä jos tykkäät! Olen 15-vuotias(:

    VastaaPoista