keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

So much more my happy ending

Heippa! Taas tässä kiireessä kirjottelen..Eli kuulumisiiin oon ollu vähä flunssassa ja poissa koulusta,mutta tänään olin jo normaalisti koulussa ja heti tietenkin piti tehä matikan iso koe..Huomenna on sitten ruotsin iso koe ja oon iha surkee ruotsissa eikä löydy motivaatiota lukeekkaan:-D Sit taas Perjantaina köksän koe,mut ne on aina helppoja x)
Eli olin pe-la laivalla Camillan,Erikan,äitin ja äitin kaverin Helin kaa! Matka meni  tosi hyvin,tanssittiin aamuun asti moonlight clubilla,mikä on siis k18 mut jollai älyllä me sinne päästiin! Mut ei tästä matkasta sen enempää voisin kertoo vaikka mitä mut ne asiat on semmosia yksityisasioita mut kummiski oli onnistunu matka ja jotai tajusin siinä tilassa ostaakki äitin kaa,joka oli kyl iha samas tilas :DD





^tossa vähä kuvamatskuu kuvat tosi selkeitä mut jooo jotai ees näkee..

Mutta tässä viikonloppu suunnitelmissa perjantaina Erikan kaa;) Sit lauantaina Linnean ja Inkan ja muitaki on kuulemma tulos nii pidetää tyttöje keske vähä kivaa:)♥ mut joo heidoo tässä pari biisii mitä bailattiin laivalla
http://www.youtube.com/watch?v=axzJaHbL7hA
http://www.youtube.com/watch?v=mauy2EknHAg
heidooo♥

6 kommenttia:

  1. vaikka emma laitto faces sen jutun sun seinälle niin voit sä silti postata... :D on muute kiva blogi:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihanku en sen takia postais?:D en oo jaksanu ja kerenny mut juuuu kiiitosta:d

      Poista
  2. luin sen kans ja kyl se suhu iha varmasti vaikuttaax) oot kuitenki ysikutone emma vanhmpixd mut emmä sitä sano etteikö tää ois kiva blogi lukee ja sul on kivoja vaatteita ja paljon kavereita yms. tee meikkipostaus! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no ei se mitenkään mun postailuun vaikuttanut postaan kuule heti ku kerkeen ja joo emma on vanhempi ja niin,mut emmä ny mitään postaamista oo lopettamassa:D juuuu thäääänks=)

      Poista
  3. kuka sulle on laittanu faces ja mitä?:oo Mu mielestä sun blogi on kiva :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siis jotain et tää on kiva tää blogi sillee sarkastisesti,mut joo myönnän en oo mikäää super hyvä kirjottaan ja muutenki kuvat huonoja,mut tää onki tarkotettu semmosille jota kiinnostaa mun elämä ja lukee tätä! En voi miellyttää kaikkia, kiiitos paljon:) Lupaan huomenna postata,kun on aikaakin!

      Poista